Kokie maisto papildai sustiprina vyriškumą?

Dažniausiai erekcijos sutrikimai vyresnio amžiaus vyrus gali perspėti ir apie kitas atsiradusias ligas. Šios papildomos ligos gali būti tiesiogiai susijusios su pablogėjusia kraujotaka ir širdies veikla. Todėl jei vyresniems nei vidutinio amžiaus vyrams sutrinka erekcija, jiems nepakenktų apsilankyti ne tik pas urologą, bet ir kardiologą.

Kaip vyrams gali pakenkti cholesterolio perteklius?

Bloguoju vadinamas cholesterolis žmogui senstant užkemša kraujagysles, ypač užsikemša smulkiosios. Dėl šios priežasties vyrams atsiranda erekcijos sutrikimai, ima vystytis prostatos ligos, užsikemša širdies vainikinės kraujagyslės. Bendrai prastėjantis visos sveikatos būvis tiesiogiai prisideda ir prie erekcijos praradimo, kuris netgi gali įstumti į depresinę būseną, kai gyvenimas pasidaro nebemielas.

Kas jaunesniems vyrams gali sukelti erekcijos sutrikimus?

Jaunesniems vyrams erekcijos sutrikimus gali sukelti ir įvairios psichologinės priežastys – tai baimė apsijuokti, baimė susilaukti nepageidaujamo nėštumo, baimė užsikrėsti venerinėmis ligomis. Dėl to gali būti kalti ir medžiagų apykaitos susirgimai, nervų sistemos ligos, alkoholio ir narkotikų vartojimas, rūkymas, mažinančių kraujospūdį medikamentų naudojimas ir pan.

Kokios priežastys gali sutrikdyti vidutinio amžiaus vyrų erekciją?

Vidutinio amžiaus vyrų erekcijos sutrikimus gali lemti atsitiktiniai santykiai, kai iki tol nepažintos moterys ima šaipytis iš vyro, kuris galbūt neišpildė jų erotinių fantazijų. Tačiau dažniausiai tai sąlygoja dėl amžiaus prasidėjusios kraujotakos problemos, aterosklerozė, įvairūs lėtiniai uždegimai. Būna, kai sumažėja testosterono kiekis. Todėl nėra abejonių, jog, susidūrus su erekcijos nesklandumais, reikia kuo greičiau prisistatyti pas gydytoją.

Kaip vartoti maisto papildus, skirtus vyrų potencijai gerinti ir kokios medžiagos sudaro jų pagrindą?

Kai vartojate maisto papildus potencijai gerinti, privalote griežtai laikytis gydytojų ir vaistininkų patarimų, nes kai kurie papildai, sąveikaudami su kai kuriais vaistai gali sukelti šalutinį poveikį.

O šiaip papildai vyrams potencijai gerinti yra sudaryti iš šių medžiagų – cinko, kuris yra būtinas daugelio mūsų organizmo funkcijų, tame tarpe ir lytinės, atlikimui, iš arginino – amino rūgšties, atsakingos už gerą kraujotaką ir ženšenio, augalo, kuris irgi akivaizdžiai gerina lytinę veiklą. Daug potencijai gerinti medžiagų yra jautienoje ir kai kuriuose grūduose.