Dažniausiai pasitaikančios prezervatyvų naudojimo klaidos

Pati efektyviausia, 100 procentų tarnaujanti apsaugos nuo nenorimo nėštumo bei lytiškai plintančių ligų apsaugos priemonė yra susilaikymas. Jeigu jis Jums netinka – 99 procentais tokiu atveju geriausiai pasitarnauja prezervatyvai.

Sargiai naudojami jau daug šimtų metų. Kito jų pobūdis, stotumas, dydis, medžiaga iš kurios jie yra pagaminti, tačiau pastarieji – vis dar geriausia ir labiausiai pasirenkama apsaugos priemonė.

Klaida – du geriau nei vienas.

Labai bijote pastoti ir dėl to naudojate du sargius vienu metu? Deja, tai ne tik kad nesuteikia daugiau apsaugos, tačiau kaip tik ją mažina, kadangi didesnė tikimybė, kad dėl vieno bei kito trinties – sargis plyš.

Klaida – mažesni geriau.

Tinkamo dydžio sargiai garantuoja, kad seksas bus maksimaliai saugus. Matuokite penį erekcijos būsenoje ir rinkitės jums tinkamų matmenų prezervatyvus.

Klaida – nenuspaustas galiukas.

Daugelis sargių yra su specialiu galiuku, kuriame po akto susikaupia sperma. Reikia, kad jame nebūtų oro, kadangi tai didina prezervatyvo plyšimo tikimybę. Taigi, dėjimo metu laikykite galiuką užspaustą.

Klaida – kartotinis sargio naudojimas.

Vyriški prezervatyvai yra vienkartiniai. Antrą kartą to paties naudoti jokiu būdu negalima.

Klaida – naudojimas po galiojimo laiko tarpo.

Sargiai turi galiojimo laiko tarpą. Būtina naudoti tik tokius, kurie „veikia“. Ir jokio skirtumo, ar tai yra juodi prezervatyvai, ar su lateksu, ar kvepiantys miško uogomis.