KOKIŲ PRAMOGŲ PAGEIDAUJA ŽMONĖS?

Žmogui, kad galėtų prasmingai gyventi yra reikalingas ne tik geras darbas, bet ir smagios pramogos, vadinamos šauniu laisvo laiko leidimu. Pramogoms abejingų žmonių nebūna. Tiesa, vieniems patinka vienokios, kitiems – kitokios pramogos. Tačiau dėl skonio nesiginčijama, todėl kiekvienas turi teisę pramogauti taip, kaip jam norisi. Pramogų jų pageidaujantiems mielai pasiūlys internetinė agentūra: Paslaugos24, į kurią galima kreiptis bet kuriuo paros metu.

Kokias pramogas laikome ramiomis?

Prie ramių pramogų galima priskirti jaukius savaitgalius su SPA paslaugomis ištaiginguose viešbučiuose ar poilsio namuose bei sanatorijose. Tai gali būti ir kelionė kruiziniu laivu po Baltijos jūrą ar turistinės išvykos autobusu į ES šalis. Ramia pramoga laikome ir romantišką vakarienę dviese prie žvakių šviesos populiariame restorane. Šis restoranas gali būti ne tik Vilniuje, bet ir Kaune, Klaipėdoje, Palangoje ar Šventojoje.

Gerai atpalaiduoja ir ilgam laikui gerą nuotaiką garantuoja mėgstamos muzikos koncertas ar spektaklis. Tiesa, ne visiems patinka ramus gyvenimo būdas. Kai kam norisi ir ekstremalių, kraują kaitinančių, ekstremalių pramogų.

Kokios pramogos yra tikrai ekstremalios?

Ekstremalios yra tos pramogos, kurios tiesiog trykšta adrenalino pliūpsniais. Jų labiausiai trokšta vyriškoji žmonijos pusė, nors kartais šiais silpnybei pasiduoda ir dailioji lytis. Tai gali būti pramogos susietos su ekstremaliu kartingų, keturračių, sportinių automobilių ir motociklų vairavimu.

Šios pramogos savo gerbėjų laukia sausumoje, tačiau esama ir nemažiau ekstremalių pramogų ant vandens. Virš bangų galima smagiai palakstyti sportiniu vandens motociklu, banglente, arba per sraunius upių slenksčius paplaukioti baidarėmis.

Kokius ekstremalius išmėginimus galima patirti pramogaujant ore?

Jei norite mėgautis aštriais pojūčiais atsidūrę šalia debesų, tada pirmiausiai rinkitės šuolį parašiutu iš trijų kilometrų aukščio. Tada tikrai papildysite adrenalino atsargas tiek, kad jų užteks daugeliui dienų į priekį.

Savo vidine įtampa nuo šuolio parašiutu neatsilieka ir kita ekstremali pramoga – tai šuolis su virve nuo televizijos bokšto ar kurio nors kito svaiginančiai aukšto statinio. Ypač tai saldu tiems, kurie šiek tiek prisibijo aukščio. Ilgiau trunkančios ekstremalios oro pramogos – tai skrydis oro balionu arba parasparniu.