Kokių esama paviljonų ir kokius pasirinkti?

Paviljonai – tai kilnojamas lengvos konstrukcijos statinys, kurį reikiamam laikui galima įrengti bet kurioje tam tinkamoje vietoje. Jų danga yra pagaminta iš nepralaidžios vandeniui medžiagos, todėl paviljone yra sudarytos sąlygos saugiai jaustis bet kokiomis oro sąlygomis. Paviljonai praverčia tiek privačiose, tiek viešose šventėse, jie tinka ir lauko prekybai, ir kitokiems su verslu susietiems renginiams. Paviljonai tarpusavyje gali skirtis savo forma, dydžiu ir dizainu.

Į ką svarbiausia atkreipti dėmesį, kai renkatės paviljonus nuomai?

Be lauko paviljonų sunku įsivaizduoti efektingą ir smagią bendruomeninę ar privačią asmeninę šventę, verslo sėkmę garantuojantį renginį. Tačiau prieš pasirinkdami šiuos laikinus statinius nuomai ar netgi norėdami juos įsigyti turite išlikti labai dėmesingi ir atidūs, įvertinti kiekvieną smulkmeną, kad paskui netektų gailėtis. Svarbiausia yra tvirtai apsispręsti, koks turėtų būti jums reikiamo paviljono plotas. Tai galima nustatyti atsižvelgiant į žmonių, kurie bus pakviesti įsitaisyti paviljone skaičių. Svarbiausia, kad jūsų svečiai paviljone galėtų jaustis patogiai ir prireikus jo erdvėje laisvai judėti, netrukdydami vienas kitam. Vienoks paviljonas bus reikalingas tada, jei jame bus pastatytas tik švediško tipo vaišių stalas, kitoks – kai jame prie vieno didelio stalo arba prie nedidelių, apvalių staliukų bus susodinti svečiai.

Kokią įtaką aplinkai gali turėti paviljono spalva?

Prieš renkantis paviljoną būtina pagalvoti ir apie jo spalvą. Dažniausiai yra naudojami baltos spalvos statiniai, ir ne be reikalo, nes ši spalva skatina gerą, šviesią nuotaiką, o jos fone idealiai tinka bet kokios kitos spalvos šventinės detalės. Baltos spalvos paviljonas šauniai atrodys žaliame gamtos fone arba tarp ryškių spalvų pastatų. Tačiau jei jūsų paviljonas bus žalios ar kurios nors kitos šiltos spalvos, jis kuo puikiausiai atrodys didelėje turgaus ar centrinėje miesto aikštėje. Kita vertus, anot dizaino specialistų, vis dėlto pati tinkamiausia paviljonui yra balta spalva, nes ji asocijuojasi su prabanga ir tinka pačioje įvairiausioje aplinkoje.

Kodėl verta pasidomėti, iš kokių medžiagų yra sudaryta paviljono konstrukcija?

Labai svarbu yra žinoti, iš kokių medžiagų yra pagamintas paviljono karkasas ir jo tvirtinimo detalės. Pats šauniausias variantas yra tada, kai karkaso konstrukcija yra aliumininė, o jos tvirtinimo detalės pagamintos iš cinkuoto plieno. Nes tada tikrai žinosite, jog visa paviljono konstrukcija nepasiduoda korozijai, o pats statinys juo besinaudojantiems žmonėms tikrai bus saugus.

Jeigu jus domina paviljonai, ar ketinate juos išsinuomoti, jums padės išspręsti visus jūsų rūpesčius internetinė įmonė, kurios adresas: https://renginiopartneris.lt/parduotuve/visos-prekes/paviljonai/.