Inovatyvi įranga – ir mažam ūkiui

Lietuvoje žemės ūkis tikrai klęsti. Tai mums padeda pasiekti ir gamta, kuri veši ir džiugina derlingomis žemėmis, ir tuo pačiu technologijos, kurios vis labiau auga. Kuo daugiau inovatyvios technikos – tuo galimybės tampa vis platesnės, tad siūlome jas priimti ir būtinai pasinaudoti.

Mitas, kad Trimble GPS bei kita įranga yra tinkama tik dideliam verslui, kuris dažniausiai lengva ranka perka tokias sistemas. Ji yra prieinama kiekvienam, kuris supranta, kad su patikima technika darbai bus greitesni ir kokybiškesni. Galiausiai, dažnai tokia įranga siūloma ir išsimokėtinai, tad apsimoka dar labiau.

Investicija atsiperka pelnu

Kalbant apie bet kokią įrangą, kuri gali padėti įvairius žemės ūkio darbus atlikti našiau, pirmiausia reikia nepamiršti, kad ji atsiperka nauda. Ne veltui pamačius, kad galima su tokia įranga uždirbti daugiau – dažniausiai domimasi ne tik platesnėmis jos galimybėmis, papildomais priedais, kurie išplečia funkcijas, tačiau taip pat ir kitomis sistemomis, kurios ne ką mažiau naudingos ir tuo pačiu padeda gerinti pajamas. Kuo daugiau derliaus gaunama – tuo daugiau uždirbama. Tai yra faktas. O didesnis derliaus kiekis su modernia įranga dažniausiai pasiekiamas be jokio vargo. 

Siūloma įsigyti išsimokėtinai arba su subsidijomis 

Renkantis įrangą siūlome nepamiršti, kad šiuo metu valstybė skatina jaunuosius ūkininkus plėstis ir dėl to siūlo įvairias subsidijas. Nors jos dažniausiai būna skirtos technikai, tačiau galimos ir jos priedams, net žemės sklypui. Belieka sekti naujausią informaciją, kuri yra pildoma. Esame tikri, kad rasite tą pasiūlymą, kuris Jums tinka. 

Taip pat daugelis įmonių suteikia galimybę techniką bei priedus įsigyti išsimokėtinai. Taigi, mokate Jums labiausiai tinkamu grafiku, tokiomis sumomis, kurios patenkina Jūsų ūkio poreikius, tačiau taip pat ir naudojate įrangą iškart, kai reikia.

O gal pirkti dėvėtą?

Kai kurie norėdami sutaupyti perka dėvėtą įrangą. Tai gali atrodyti kaip geresnis pasirinkimas tokiu atveju, kai skaičiuojamos investicijos, kurios galbūt ne tokios plačios kaip norisi. Dėvėta įranga gali būti gera, tačiau ji visada bus mažiau funkcionali. Tiesiog dėvėta dažniausiai yra senesnio modelio, tad turi ir mažiau galimybių, kurios gali trukdyti tinkamai atlikti darbus. Galiausiai, niekada negalite būti tikras dėl kokybės. Jeigu jau nusprendėte, kad Jums labiausiai tinka dėvėta GPS sistema – siūlome ją pirkti bent jau iš įmonių, o ne fizinių asmenų.

Visi ūkiai – geri

Pasikartosime, kad ir maži ūkiai turėtų ieškoti galimybių, kurios gali padėti jiems pasiekti daugiau. Jokio skirtumo, kokio tai dydžio ūkis ir tuo pačiu ją jis augina. Svarbiausia yra noras ir darbas. Tuomet visos galimybės yra atviros. O šiuo metu sistemų pasiūla irgi yra labai plati. Nuo tokių, kurios dažniausiai našesnės ir tinka dideliam ūkiui iki tokių, kurios gal pigesnės, ne tokios inovatyvios, tačiau vis tiek našios ir tinka mažesniam ūkiui.

Lietuvoje yra geros sąlygos pradėti savo veiklą. Taip daryti Jums ir siūlome. Galiausiai, uolus darbas džiugina rezultatais, kurie tikrai leis jums ne tik plėstis, tačiau ir pasiekti kur kas daugiau.