Depiliacija be skausmo – įmanoma?

depiliacija be skausmo

Daugelis svajoja džiaugtis gražia ir glotnia oda, tačiau kūno plaukuotumas gadina odos estetinį vaizdą. Depiliacija sukelia daugybę problemų tiek moterims, tiek vyrams: susiduriama su odos problemomis, nuolatiniu jos dirginimu, poreikiu dažnai šalinti plaukelius ir… skausmu.

Plaukelių šalinimas daugeliui asocijuojasi su skausmu, nes tai sukelia didžioji dalis depiliacijos metodų: vaško juostelės, depiliacija karštu vašku, procedūros epiliatoriumi. Skausmas itin juntamas tose zonose, kuriose oda yra plona ir dirgli, dar didesnį diskomfortą jaučia turintieji jautrią odą arba storus ir tankius kūno plaukus.

Laimei, elektroninė parduotuvė Hairfree.lt siūlo išeitį – šalinti nepageidaujamus plaukelius be skausmo fotoepiliatoriumi. Tai prietaisas, kuris veikia naudodamas intensyvios šviesos blyksnius. Jie paveikia plauko folikulą ir užtikrina ilgalaikį rezultatą. Ši technologija grožio pramonėje yra naudojama jau beveik du dešimtmečius, o jos gerbėjų gretos visame pasaulyje nuolat auga.

Fotoepiliatoriai: veikimas ir įvairovė

Pulsinės šviesos srautą, kurį skleidžia fotoepiliatorius, sugeria plauko stiebelyje esantis pigmentas. Kuo daugiau jo yra, tuo daugiau srauto plaukas sugeria. Dėl šios priežasties fotoepiliatoriai nėra veiksmingi tik vienu atveju – jei plaukeliai pigmento neturi, tai reiškia yra balti, žili. Sugertas šviesos srautas virsta šiluma, kuri paveikia plauko folikulą. Nors ši šiluma žmogui dažnai yra visiškai nejuntama, plauko svogūnėlį ji stipriai paveikia ir plaukas nebeatauga.

Fotoepiliatorių pasirinkimas yra labai įvairus, tačiau vertėtų neapsigauti. Labai pigūs nežinomų gamintojų modeliai yra trumpo veikimo, jų blyksnių resursas itin mažas, o šviesos moduliai nėra keičiami. Trumpai tariant, tai pinigų išmetimas. Elektroninėje parduotuvėje Hairfree.lt rasite visame pasaulyje populiaraus ir puikiai vertinamo gamintojo Silk‘n prietaisus. Asortimente yra įvairių modelių, tad kiekvienas vartotojas gali pasirinkti tai, kad geriausiai atitinka jo poreikius. Be to, yra ir specialiai vyrams skirtų fotoepiliatorių modelių.

Beskausmė depiliacija turi ir daugiau privalumų…

Fotoepiliatoriaus veikimas yra švelnus ir nesukelia skausmo – tai daugelis vartotojų vertina labiausiai. Vis dėlto yra ir daugiau priežasčių pasirinkti būtent šį depiliacijos būdą. Vienas didžiausių privalumų yra ilgalaikis rezultatas. Nuolat naudojant fotoepiliatorių pakanka atlikti tik palaikomąsias procedūras, dažniausiai pakanka vienos depiliacijos per porą mėnesių, o tai tik 6 depiliacijos per metus. Ar žinote kitą depiliacijos metodą, kuris leistų tokiam ilgam laikui pamiršti apie plaukelius?

Fotoepiliatorių naudoti labai paprasta ir patogu. Visų pirma, nereikia jokių papildomų priemonių ar specialaus pasiruošimo. Pakanka tam tikrą laiką prieš atliekant procedūrą saugoti odą nuo saulės spindulių, o prieš pat depiliaciją nusiprausti su įprastu muilu po tekančiu vandeniu. Oda atlikus procedūrą iš karto atrodo puikiai. Depiliacija šviesos blyksniais veikia tik odos paviršiuje, todėl nedirgina net ir jautrios odos, nesukelia niežėjimo, tempimo jausmo ar kitų nepatogumų ir neestetiškos odos išvaizdos. Be to, fotoepiliacija tinka ir alergiškiems žmonėms, kuriems įvairios cheminės depiliacijos priemonės sukelia alergines reakcijas.

Fotoepiliatoriai padeda sutaupyti – tai nėra pagrindinė, tačiau taip pat svarbi priežastis renkantis būtent šį depiliacijos būdą. Parduotuvėje Hairfree.lt rasite įvairių fotoepiliatorių, kurių kainos prasideda nuo keliasdešimt eurų. Suteikiama garantija užtikrina, kad prietaisą sėkmingai naudosite ilgą laiką, tad plaukelių šalinimas kainuos pigiau nei kaskart perkant įvairias vienkartines depiliacijos priemones.

Šiuolaikiško dizaino fotoepiliatoriai yra ergonomiški ir patogūs naudoti. Hairfree.lt galite išsirinkti patikusį modelį, o išbandyti jį pardavėjas suteikia galimybę apsilankius pardavimo salone. Kvalifikuoti konsultantai patars, į kokias prietaiso charakteristikas verta atkreipti dėmesį ir kokį modelį pasirinkti pagal individualius reikalavimus. Šalinkite plaukelius pažangiai ir be skausmo!