Mikropigmentacija: ką reikėtų žinoti?

Mikropigmentacija

Yra posakis „Grožis pats už save kalba“. Tad, ko gero, nieko nenustebintume, jei pasakytume, jog gražūs, save prisižiūrintys žmonės, šiuolaikinėje visuomenėje, yra kur kas labiau vertinami nei to nedarantys asmenys. Ar kada pasvajojate, kad atsikėlus ryte nereikėtų praleisti bent pusvalandžio prie veidrodžio atliekant sau makiažą? Juk dauguma merginų kiekvieną rytą paryškina antakius, akis, lūpas. Argi nebūtų nuostabu, jei nereikėtų kasdien to daryti?

Mikropigmentacija – populiari visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje. Ši procedūra – tai ypatingo tikslumo terapija, kurios metu adatos pagalba įleidžiama specialaus pigmento. Taip galima ryškinti gražiausius veido bruožus ir kasdien atrodyti tobulai.

Antakių mikropigmentacija

Antakių mikropigmentacija yra turbūt populiariausia procedūra. Antroje vietoje – akių kontūras. Verta pripažinti, jog antakius moterys stengiasi pagražinti kiekvieną rytą. Ilgalaikis permanentinis šios srities makiažas padeda turėti gražius antakius ilgą laiką. Šios procedūros metu galima išpiešti plaukelius, kurie atrodys ypač natūraliai ir niekas nepastebės, jog jie nupiešti!

Specialistai mėgsta sakyti, jog sutinkama pagal išvaizdą, palydimą pagal protą. Jie net mėgsta juokauti, jog švelniai merginai galima padaryti griežtos formos antakius, kurių dėka, ji atrodys kie griežtesnė, tad tai padės jei iš prigimties esate nuolaidi bosė.

Jei turite vešlius antakius ir norite, kad kasdien nereikėtų jų ryškinti – rinkitės antakių šešėliavimą. Moterys ypatingai dievina ombre šešėliavimo techniką. Šešėliavimas Jums suteiks tokį efektą, kaip ką tik išėjus iš grožio salono. Antakiai visada bus tarsi gražiai paryškinti šešėliais.

Lūpų mikropigmentacija

Lūpų mikropigmentacija gali padėti ne vienu atveju. Mikropigmentacija lūpoms padės išryškinti lūpų liniją, suteikti joms papildomos apimties. Tad jeigu turite siauras lūpytes, ši procedūra, tikrai išgelbės Jūsų lūpas! Na, o jei norite jas paryškinti ir pamiršti lūpų dažus, tuomet ilgalaikis permanentinis makiažas taip pat padės.

Galima rinktis skirtingus variantus. Jei norite ypatingai paryškinti lūpas rinkitės kontūravimą ir pilną tušavimą. Taip lūpos atrodys ne tik putlesnės, bet ir ryškesnės. Tik nepamirškite, kad gijimo metu susidarys mažos žaizdelės, tad teks pakentėti kelias savaites kol lūpos visiškai sugis.

Aureolės mikropigmentacija

Siekiant paryškinti aureolės spalvą, koreguoti spenelio aureolės formą arba suvienodinti jų dydžius taikoma aureolės mikropigmentacijos procedūra. Ji taip pat padės po įvairių su krūtimis susijusių operacijų. Turbūt kiekviena moteris patvirtins, jog daili krūtinė suteikia pasitikėjimo.

Šios procedūros metu specialus pigmentas suleidžiamas į krūtį, taip natūraliai formuojant aureolę ar patamsinant spenelį.

Trichopigmentacija

Tai mikropigmentacija, kuri padeda maskuoti praplikimą. Nors tai atrodo aktualu tik vyrams, vis dėlto pasitaiko ir moterų, kurios šią problema sprendžia būtent mikropigmentacijos pagalba. Specialus būdas sukuria plaukų imitaciją, tad taip panaikinamas estetinis diskomfortas, kompleksai. Tai išties naujas metodas, kurį tikrai rekomenduojame išbandyti tiek vyrams, tiek moterims.

Trichopigmentaciją galima naudoti visoje galvos plaukų zonoje, dalinai praplikus, kai reikalingi plaukeliai viršugalvyje, turint randą galvos srityje.

Mikropigmentacija tapo viena iš šiuolaikiškos moters (ir net vyro) grožio procedūrų, kuri padeda išvengti kasdienio laiko gaišimo prie veidrodžio. Taip sutaupomas laikas ir net pinigai kosmetikos priemonėms.