Erotiniai žaislai pradedantiesiems, kaip pasirinkti?

Nesunku pastebėti, kad erotiniai žaislai šiandien sudaro labai didelį pasirinkimą. Tad, dar tik pradedantiesiems, gali būti sudėtinga išsirinkti. Tačiau erotinių žaislų išsirinkimas taps labai maloniu ir lengvu procesu, jei tik atkreipsite dėmesį į tam tikrus akcentus.

Ne paslaptis, kad meilės žaidimai bus patys maloniausi tada, jei pasirinksite geriausiai jums tinkančius žaislus. Ir čia kalbame ne tik apie pomėgius: svarbu įvertinti ir savo kūno poreikius bei galimybes. Kaip žinia, yra nemažai žmonių, kurie alergiški latekso gaminiams. Taigi, viena svarbiausių taisyklių, kurios reikia paisyti, yra ta, kad turėtumėte ypač atidžiai įvertinti, iš kokių žaliavų yra pagamintas gaminys ir rinktis tik tokį, kuris nesukeltų alergijos jums ar jūsų partneriui.

Tačiau ir tai – dar ne viskas: labai svarbu priminti, kad reikia užtikrinti nepriekaištingą šių žaislų švarą bei higieną. Tad, įsigydami juos, įsigykite ir specialiai jiems sukurtų valymo priemonių Tai gali būti servetėlės, muiliukai, valikliai ir t.t.), kad kas kartą pasinaudoję, galėtumėte užtikrinti maksimalią švarą. Taip pat įsigykite ir apsauginių maišelių, kuriuose galėsite patogiai laikyti žaislą (kartais tokie maišeliai parduodami kartu su žaislais).

Na, ir, žinoma, taip pat labai svarbu atkreipti dėmesį į savo norus, troškimus, pageidavimus. Na, o, jei erotiniai žaislai bus skirti ne tik jums, bet ir jūsų antrai pusei, būtinai įvertinkite ir jos pageidavimus, lūkesčius. Atsakykite sau į klausimus, ko tikitės iš žaislų? Dar daugiau malonumų? O, galbūt, netikėtumų? O, gal aštrių pojūčių? Atsakymai į šiuos klausimus, taps naudingomis gairėmis, kokius žaislus verta rinktis.

Pabaigai, belieka tik priminti, kad, jei toks žaislas bus įteikiamas, kaip dovana, tai nurodykite (jei tik yra tokia galimybė), kad jis būtų šventiškai supakuotas.