Gyvenime ir drabužinėje tvyro netvarka? 3 patarimai, padėsiantys atsistoti ant kojų

Kartais rutina ir monotoniškas gyvenimo būdas įgrysta iki gyvo kaulo. Tokiais gyvenimo momentais nesinori nieko, o negatyvi nuotaika atsispindi ir mūsų elgesyje, ir išvaizdoje. Pilnatvės ir meilės pasauliui paieška gali būti kankinanti bei ilga, todėl būtina atrasti kasdieną palengvinančių triukų. Kokie tie trys patarimai, padėsiantys įtikinti save ir kitus, jog netvarka trumpalaikė?

Atminkite, kas Jums siejasi su užtikrintumu

Dirglios emocijos neretai pabėga iš savo namų ir palieka pėdsakus mūsų išvaizdoje. Neretai galima pergudrauti pasaulį – esminė taisyklė tėra unikalaus užtikrintumo sąvokos ieškojimas. Dažnai moterys renkasi išraiškingus ir spalvingus aksesuarus, bet nesijaučia dėl jų užtikrintos. Atminkite, kad ir klasikiniai pasirinkimai (tokie kaip auksiniai ar sidabriniai papuošalai, suderinti tarpusavyje) gali sukurti pasitikėjimo savimi efektą. Pastebėta labai įdomi makiažo gudrybė – vienos veido zonos pabrėžimas. Jei kankina nemiga, o tai aiškiai atsispindi paakiuose, rinkitės tonu nei įprastai ryškesnį lūpų dažų atspalvį. Akių vokų padengimas švelniu bronzato sluoksniu suteiks gyvybės. Kartais išskirtinė šukuosena gali padėti atversti naują gyvenimo etapą – kirpyklos Vilniuje siūlo platų kirpimų ir plaukų procedūrų pasirinkimą.

Atraskite būdų, kaip pasilepinti

Nors ir galima negatyvių emocijų poveikį mūsų kūnui užslėpti įvairiais drabužių ar makiažo pasirinkimais, tai nėra galutinis problemos sprendimo būdas. Geriausia kasdien ieškoti būdų, kaip sau padėti. Vienas maloniausių – net ir smulkūs pasilepinimai. Per ilgą savaitę darbe nuveikėte nemažai darbų ir sugalvojote praktiškų idėjų? Įteikite sau dovaną! Tai gali būti tiek užrašinė mėgstantiems planuoti ir rašyti ranka, tiek kitas daiktas, apie kurį jau ilgą laiką svajojote. Pastebėta, kad didelė dalis dabartinės visuomenės pernelyg save apriboja, užsisklendžia ir perdega, tikėdamiesi iš savęs ir aplinkos tiesiog per daug. Juk spontaniški sprendimai leidžia patirti kažką naujo ir įdomaus. Savaitgalio metu susiplanuokite išvyką į neaplankytą miestą Lietuvoje ar apsilankymą procedūrose. Grožio salonai ir ekskursijos atitinkamai gali padėti pažadinti užsislėpusius laiko sau bei pažinimo poreikius.

Skirkite laiko savirefleksijai ir mėgstamoms veikloms

Dabartiniame pasaulyje troškimas būti produktyviam ir efektyviam yra milžiniškas. Tai yra pagirtini norai, bet kas per daug, tas nesveika. Privalu atsigręžti į kitus savo poreikius, kurie gali būti daug mažesni, tačiau juos juk vis tiek reikia patenkinti. Ilgą laiką atidėliojant savirefleksijos galimybes pasekmės gali būti nemalonios. Atrasti tokią veiklą, kuri visai nėra susijusi su darbine aplinka yra labai svarbu. Vieni ramybe atranda rašydami dėkingumo dienoraštį ar sportuodami, kiti įsižemina bendraudami ar įkvėpimo ieškodami knygos puslapiuose. Kad ir kas tai bebūtų, skirti laiko sau dienos eigoje yra labai svarbu tam, kad atsipalaiduotume ir bent trumpam pamirštume socialinių medijų ir greito gyvenimo tempo diktuojamas sąlygas.