Kokias transporto priemones galima pervežti?

Jei jums reikia pervežti Lietuvos teritorijoje iš vienos vietos į kitą lengvąjį automobilį ar kitokią transporto priemonę, pavyzdžiui, keturratį, motociklą, šią paslaugą jums patikimai suteiks internetinė įmonė: https://autopastas.com/paslaugos/kroviniu-pervezimas/. Privatūs ar verslo įmonių klientai gali užsakyti vieno ar dešimties automobilių pervežimą.

Kada gali prireikti automobilių pervežimo paslaugos vien tik mūsų šalies teritorijoje?

Pervežti automobilį Lietuvoje iš vienos vietos į kitą gali tekti dėl pačių įvairiausių priežasčių. Pavyzdžiui, jei jūsiškė autotransporto priemonė tebėra neregistruota arba po ištikusios avarijos. Dėl pervežimo paslaugos užsakymo klientui nereikia daug sukti galvos, nes automobilių transportavimu užsiimanti įmonė veikia visą parą ir visas septynias savaitės dienas. Mašinos pervežimo trukmė priklauso nuo to, kokiu metu ir atstumu bus reikalinga ją pervežti iš vienos vietos į kitą.

Kaip vyksta paslaugos užsakymas ir jos užduočių vykdymas?

Jei jums prireikė pergabenti automobilį iš vienos vietos į kitą, jums reikia internetu susisiekti su paslaugą teikiančia įmone, aptarti su konsultantais būsimą maršrutą kitas aplinkybes, tada sudaryti paslaugos vykdymo sutartį. Po sutarties sudarymo jums patogiausiu laikų įmonės tralas atvyks iki nurodytos vietos, pakraus automobilį ir pristatys į nurodytą vietą. Krovinį gabenantis vairuotojas visiškai atsako už jo saugumą, nes įmonė pirmiausiai skiria dėmesį saugiam ir atsakingam krovinio gabenimui.

Kiek laiko gali trukti krovinio pervežimas ir nuo ko priklauso paslaugos suteikimo kaina?

Jei automobilį jums reikia pervežti konkrečiame mieste iš vieno jos mikrorajono į kitą, kelionė neužtruks ilgiau nei keturiasdešimt minučių. Jeigu reikėtų pervežti magistrale nuo Kauno iki Klaipėdos, kelionė gali užtrukti ir pustrečios valandos. Automobilio pervežimo trukmė tiesiogiai priklauso nuo atstumo, maršruto sudėtingumo. O paties pervežimo kaina tiesiogiai priklauso nuo krovinio transportavimo sąlygų. Kuo jos bus sudėtingesnės, tuo brangiau kainuos.

Kainai įtaką turi ir automobilio pakrovimo bei iškrovimo darbų sudėtingumas. Pavyzdžiui, vienaip sekasi pakrauti ir iškrauti važiuojantį automobilį, ir visai kitaip, kai gabenamas avarijos metu gerokai aplamdyta transporto priemonė. Kokia maždaug bus paslaugos suteikimo kaina, įmonės atstovai praneša telefonu ir el. paštu. Galutinė kaina tikslinama atvykus į krovinio paėmimo vietą.