Kaip pasidaryti kasdienį makiažą?

makiažo priemonės

Kasdienis makiažas turėtų būti lengvas, natūralus ir greitai atliekamas, bet tuo pačiu suteikiantis gaivų ir švytintį veido įvaizdį. Tokiam makiažui svarbu pasirinkti tinkamas priemones, kurios neapsunkins odos ir išliks visą dieną. Kasdieniam makiažui puikiai tinka lengvos tekstūros produktai, tokie kaip Round lab kremai ir kokybiški dekoratyvinės kosmetikos gaminiai, pavyzdžiui, Heimish tušas. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip atlikti kasdienį makiažą, naudojant šiuos produktus.

Odos paruošimas

Kiekvienas makiažas prasideda nuo odos paruošimo, ir kasdienis makiažas nėra išimtis. Pirmas žingsnis yra veido valymas ir drėkinimas. Round lab kremai yra puikus pasirinkimas dėl jų lengvos, greitai įsigeriančios tekstūros, kuri suteikia odai drėgmę ir paruošia ją makiažo pagrindui. Drėkinantis kremas padeda makiažui geriau laikytis ir neleidžia odai išsausėti.

Naudokite Round lab kremą, kuris tinka jūsų odos tipui – jei oda sausa, rinkitės intensyviai drėkinantį kremą, o jei ji yra linkusi į riebumą, naudokite lengvesnį, mažiau riebalų turintį kremą. Kremą tepkite lengvais masažuojamaisiais judesiais, kad oda sugertų drėgmę.

Makiažo pagrindas

Po odos paruošimo metas rinktis makiažo pagrindą. Kasdieniam makiažui rekomenduojama rinktis lengvas, natūralias priemones, kurios neapkraus odos. Puikus pasirinkimas yra BB kremas arba lengvos tekstūros makiažo pagrindas, kuris suteiks odai sveiką spindesį ir išlygins odos toną, neprarandant natūralumo.

Tepkite makiažo pagrindą plonu sluoksniu, naudodami pirštus ar kempinėlę, kad produktas pasiskirstytų tolygiai. Jei reikia maskuoti nedidelius netobulumus, tokius kaip spuogai ar paraudimai, galite papildomai naudoti maskuoklį.

Akys

Akims kasdieniame makiaže reikalinga subtili priežiūra. Pabrėžkite akis, bet venkite per daug ryškių spalvų ar intensyvaus akių kontūro. Lengvai paryškinkite vokus švelniais, neutralių atspalvių akių šešėliais. Venkite blizgučių, o rinkitės matines arba švelniai perlamutrines tekstūras, kurios suteiks akims subtilumo.

Norėdami natūraliai išryškinti blakstienas, pasirinkite kokybišką blakstienų tušą, pavyzdžiui, Heimish tušą, kuris suteikia blakstienoms apimties ir prailgina jas, tačiau neapsunkina. Tepkite tušą švelniais judesiais, pradedant nuo blakstienų šaknų ir judant aukštyn. Heimish tušas yra puikus pasirinkimas kasdieniam naudojimui, nes jis neklijuoja blakstienų ir nesudaro „sunkių akių“ efekto.

Skaistalai ir lūpų priežiūra

Kasdieniniam makiažui puikiai tinka lengvi skaistalai, kurie suteiks veidui natūralų švytėjimą. Rinkitės švelniai persikinius ar rožinius atspalvius, kurie susilies su natūraliu odos tonu. Tepkite skaistalus ant skruostų lengvais judesiais, siekdami subtilaus ir gaivaus rezultato.

Lūpų priežiūrai naudokite švelnias, natūralias spalvas arba lūpų balzamą su lengvu blizgesiu. Galite pasirinkti drėkinantį lūpų dažą arba lūpų balzamą, kuris išlaikys lūpų minkštumą ir apsaugos jas nuo sausėjimo. Lūpų balzamas ne tik drėkins, bet ir suteiks lengvą spalvą, kuri puikiai tiks kasdieniam įvaizdžiui.

Paskutinis žingsnis: fiksavimas

Kad kasdienis makiažas išliktų visą dieną, svarbu jį užfiksuoti. Lengvas fiksuojamasis purškalas arba bespalviai birūs pudros sluoksniai padės makiažui išlikti gaiviam ir neleis jam išblukti. Taip jūsų veido oda atrodys natūraliai švytinti visą dieną.

Kasdienis makiažas turėtų būti lengvas, tačiau užtikrinantis odos švytėjimą ir natūralų grožį. Naudodami tokias priemones kaip Round lab kremai ir Heimish tušas, galite greitai sukurti kasdienį įvaizdį, kuris bus paprastas, bet veiksmingas.