Kas yra automobilio likutinė vertė?

Kas yra automobilio likutinė vertė?

Ne paslaptis, kad būtent automobilis yra vienas svarbiausių pirkinių; juo ne tik dažnu atveju naudojamės ne tik kelis kartus per dieną bei įveikiame didelius atstumus, bet ir taip pat – keliame jam daug įvairių reikalavimų, norime, kad jis būtų ne tik estetiškas, bet ir ekonomiškas, patogus, saugus ir t.t. Tačiau ir tai – dar ne viskas: verta akcentuoti ir tai, kad automobilio įsigijimui yra skiriamas ypatingas dėmesys, yra būtina žinoti daug dalykų bei skirti ypatingą dėmesį šio pirkinio įsigijimui. Vienas dalykų, apie kurį irgi reikia žinoti, tai – likutinė automobilio vertė. Taigi, pats metas pakalbėti apie tai plačiau. 

Taigi, atsakant į klausimą, kas yra likutinė vertė, verta akcentuoti, kad tai – automobilio kaina, kuri bus taikoma, kai pasibaigs automobilio lizingo sutarties terminas. Tačiau ir tai – dar ne visa informacija, kurią reikėtų žinoti, šiuo sprendimu susidomėjusiam žmogui. 

Dar vienas dalykas, kurį irgi verta išmanyti, tai žinojimas, iš ko susideda lizinguojamo automobilio kaina. Verta akcentuoti, kad ji susideda iš įvairių veiksnių. Taigi, verta akcentuoti, kad maždaug apie 10 proc. tos sumos sudaro depozitas, o taip pat ir administravimo mokesčiai. Apie 50 proc. sudaro kas mėnesį mokamos nuomos įmokos. Na, o likusius 40 proc. sudaro nustatyta automobilio likutinė vertė. 

Na, o pabaigai belieka tik pasakyti, kad automobilio įsigijimas yra sprendimas, kurio rezultatai jus lydės tikrai ne vieną dieną. Taigi, turite ypač gerai apgalvoti, kaip elgtis, kad priimtas sprendimas pateisintų jūsų poreikius bei lūkesčius, o jūs galėtumėte džiaugtis pačiais geriausiais rezultatais. Daugiau informacijos rasite http://www.baciunai.lt/automobiliai/.