Kas madinga šį rudenį?

Kas madinga šį rudenį?

Artėja ruduo, tad, jei šį metų laiką norite pasitikti ne tik šiltai, bet ir stilingai bei madingai, tuomet pats metas pasidomėti šiomis tendencijomis. 

Kokie raštai bus madingi?

Nesunku pastebėti, kad siekdami įvardinti, kokie drabužiai bus madingi, turime pakalbėti ir apie raštus. Taigi, kokie raštai bus madingi šį rudenį? Stilistai sako, kad šį rudenį tikrai neprasuksite pro šoną, jei pasirinksite vintažiniais raštais puoštus drabužius.

Vidutinis suknelių bei sijonų ilgis

Dar viena svarbi detalė, kurios negalima neaptarti, yra suknelių bei sijonų ilgis. Belieka tik pridurti, kad šį rudenį, norint atrodyti stilingai, reikėtų rinktis vidutinio ilgio sukneles bei sijonus. 

Kokių spalvų drabužius rinktis?

Kaip žinia, spalvos taip pat yra vienas iš tų dalykų, kurį turime aptarti, kai kalbame apie tai, kokius drabužius rinktis, jeigu norime atrodyti madingai. Taigi, svarbu pasakyti, kad, jei paprastai vyrauja nuomonė, kad rudenį reikėtų rinktis pastelinių ar žemės spalvų bei atspalvių drabužius, tai šį rudenį esame kviečiame būti ryškiais. Taigi, drąsiai rinkitės ryškių spalvų drabužius, o, jeigu labiau už jas vertinate pastelines spalvas, tai bent jau nepamirškite ryškių aprangos detalių.

Kuo daugiau sluoksnių

Taip pat negalima pamiršti ir dar vienos svarbios detalės – kuo daugiau sluoksnių bus, tuo stilingiau atrodysite. Taigi, drąsiai rinkitės kelių rūšių marškinėlius, marškinius, megztinį ar švarkelį – atrodysite iš tiesų puikiai. 

Taigi, kaip matyti, jeigu šį rudenį norite atrodyti stilingai bei madingai, tai pakaks laikytis šių paprastų taisyklių: rinkitės vintažiniais raštais puoštus drabužius; rinkitės vidutinio ilgio sukneles bei sijonus, pirmenybę teikite ryškių spalvų drabužiams, o taip pat – juos sluoksniuokite. Na, o dar daugiau vertingų įžvalgų rasite užsukę https://darzininkyste.lt/category/grozis/