Nagai – mūsų vizitinė kortelė

Kiekvienas iš mūsų žino, kad rankos yra mūsų vizitinė kortelė. Žodis ,,manikiūras” šiais laikais gana plati sąvoka – tai ne tik nagų formavimas ir lakavimas, bet ir nagų dailė, taigi – trys viename.  Gražios nagų lako spalvos ant mūsų nagų neužtenka. Priemonės manikiūrui atlikti yra labai svarbus elementas, kuris padarys mūsų nagus gražius, sveikus ir išpuoselėtus.

Šiandien, kaip niekada anksčiau, žmonės rūpinasi savo nagų būkle ir išvaizda. O rūpinimuisi reikia įvairiausių priemonių. Taigi, kai yra paklausa, atsiranda ir pasiūla. Platus įvairių dildžių, blokelių, poliruoklių, šepetėlių, zondų, lempų, frezavimo įrankių, žirklučių ir kitų priemonių asortimentas suteikia mums neribotas galimybes tinkamai pasirūpinti nagais. O kur dar nagų dailės priemonės, leidžiančios sukurti tūkstančius skirtingų ir unikalių dizainų. 

Tinkamai atliktas manikiūras, naudojant teisingus įrankius ir kokybiškas priemones, ne tik nepablogins nagų būklės, bet ir leis grožėtis ir gėrėtis galutiniu rezultatu ne vieną savaitę. 

Manikiūras neabejotinai yra saviraiškos būdas. Yra tiesiog begalė būdų, kaip atlikti arba pasidaryti gražų manikiūrą. Gelinis lakavimas geriausiai tinka daugeliui žmonių. Jis pasižymi didesniu nei vidutiniu patvarumu ir atsparumu pažeidimams. Geliniu laku nulakuoti nagai išlaiko savo blizgesį iki dviejų savaičių ir net daugiau.  Gelinį nagų lakavimą namuose pasidaryti labai paprasta, todėl vis daugiau žmonių nusprendžia juos pasidaryti patys. Kad manikiūras ant nagų atrodytų nepriekaištingai ir būtų kuo patvaresnis, būtina tinkamai paruošti nago plokštelę.

Pirmiausia reikia suteikti jam tinkamą formą, tuomet pasirūpinti odelėmis – jas atstumti arba nukarpyti. Naudojant blokelį reikia pašiaušti nago paviršių. Kai nagai yra paruošti lakuoti, reikia nago plokštelę nuriebalinti. Dėl geresnio gelinio nago lako sukibimo su nagu yra naudojamas praimeris. 

Kai šie žingsniai yra atlikti – metams lakuoti pasirinkta spalva. Blizgučių, lipdukų, štampų, teptukų pagalba galite sukurti puikių dizainų. Ir nepamirškite topo – bespalvio paskutinio sluoksnio. Jei išsirinkote su lipnumu, tuomet reikia turėti ir lipnumo valymo priemonę. Viskas!