Vandens šildymo sprendimai daugiabutyje

Kai renkamės vandens šildytuvą savo namams, pirmiausiai ieškome tokių prietaisų, kurie per trumpą laiką efektyviai gali šildyti vandenį. Čekų firmos „Dražice“ boileriai pasižymi tuo, kad juos galima naudoti pačiose įvairiausiose vietose – tiek nedideliuose, tiek dideliuose daugiabučiuose pastatuose. Pirkėjai gali rinktis įvairaus dydžio boilerius – nuo dešimties iki aštuoniasdešimties ir daugiau litrų talpos.

Kokie yra pagrindiniai „Dražice“ firmos boilerių privalumai?

Esminis šios firmos vandens šildytuvų privalumas yra tas, kad elektrinis kaitinimo elementas tiesiogiai nekontaktuoja su vandeniu, nes yra įstatytas į plieno dėklą. Kadangi dėklas ir boilerio korpusas yra pagaminti iš plieno, tarp jų negali vykti elektrocheminės korozijos procesas, tai reiškia, jog prietaiso tarnavimo laikas yra žymiai ilgesnis nei tų boilerių, kurių turi tiesiai į vandenį panardinamus šildymo elementus.

Kokie papildomi įrenginiai būna įdiegti į boilerius?

Boileriai turi įdiegtus termometrus, kurie parodo vandens temperatūrą boileryje. Šios firmos vandens šildytuvuose yra įtaisyti patikimi reguliavimo ir apsaugos elementai, kurie puikiai prisideda prie boilerių saugaus ir ekonomiško naudojimo. Be to, „Dražice“ boileriuose dar yra įmontuotas magnio anodas, papildomai apsaugantis šildymo prietaisą nuo korozijos.

Kokia yra „Dražice“ firmos boilerių techninė charakteristika?

Garsios čekų firmos boilerių asortimente – vertikalūs, elektriniai, stacionarūs ir kombinuoti vandens šildytuvai, o jų talpa nuo keliasdešimties net iki tūkstančio litrų. Pati šių šildytuvų talpa pagaminta iš emaliuotos plieninės skardos, to dėka garantuojamas mažas šilumos išteklių praradimas. O keraminė šildymo sistema sugeba atlaikyti didelį vandens slėgį.

Kuo yra praktiški „Dražice“ vandens šildytuvai

Dražice firmos boileriai būna vertikalūs, kombinuoti, jie tinka naudoti ir privačiose pastatuose, ir daugiabučiuose namuose esančiuose butuose, ir kitose vietose, kur minimaliausiomis sąlygomis reikia kuo greičiau pateikti šiltą vandenį buitiniam naudojimui. Jie ypač yra naudingi ten, kur vandenį reikia pašildyti labai dažnai. Dėl savo išskirtinio galingumo šie vandens šildytuvai yra labai praktiški ir tada, kai jie naudojami prekybos centruose, poilsio namuose, viešojo maitinimo ar gydymo įstaigose, kai esama didelio šilto vandens poreikio buitiniam naudojimui.