Skanūs ir originalūs saldainiai ne tik vaikams, bet ir suaugusiems

Ar žinote, kokius saldainius labiausiai mėgsta vaikai ir suaugusieji? Atsakymas yra labai paprastas – skanius. Vieniems skanūs yra tik šokoladiniai saldainiai, kiti dievina čiulpinukus, treti negali gyventi be kramtomų ir kt. saldainių. Saldainiai internetinėje parduotuvėje yra parduodami įvairaus dydžio pakuotėmis nuo itin mažų iki labai didelių pakuočių ar net rinkinių. Saldainių rūšis būtų sunku net suskaičiuoti, todėl šiandien pakalbėsime apie tris šiuo metu pačias originaliausias saldainių rūšis.

Saldainiai BRAIN BLASTERZ – ekstremaliai rūgščių desertų gerbėjams

Ieškantiems rūgščių saldainių, reikėtų įsidėmėti pavadinimą BRAIN BLASTERZ. Šių saldinių asortimente rasite tiek silpnai rūgščių, tiek labai rūgščių gardumynų. Veganams bei gliuteno netoleruojantiems žmonėms puikiai tinkantys saldainiai būna obuolių, mėlynių, arbūzų ir citrinų skonio. Atkreipkite dėmesį į tai, kad saldainiai BRAIN BLASTERZ yra skirstomi į 5 rūgštingumo lygius: 1 lygis – švelniai rūgštūs desertai, o 5 lygis yra skirtas tiems, kurie mėgsta ypatingai rūgščius saldainius. Atmetus išskirtinį šių saldainių skonį, būtina paminėti ir faktą, kuris yra aktualus visiems žmonėms, kuriems rūpi mūsų planeta Žemė: saldainiai BRAIN BLASTERZ yra pakuojami tik į pakuotes, kurios visu 100% yra perdirbamos.

Skysti saldainiai – sukurti vaikams, bet tinka ir suaugusiems

Sutikite, kad skysti saldainiai atrodo tikrai žaismingai ir pakankamai egzotiškai. Šiuos saldainius itin mėgsta vaikai, nes jie yra ne tik skanūs (skysti saldainiai būna braškių, mėlynųjų aviečių, vynuogių ir kt. skonio), bet ir originaliai įpakuoti. Šiuos saldainius mėgsta ir suaugusieji, nors labai dažnai to ir nepripažįsta, tačiau šypsodamiesi gali patvirtinti, kad mėgaujantis šiuo netradiciniu skanėstu mintyse grįžtama į nerūpestingą vaikystę. Jeigu nusprendėte šiuo skanėstu palepinti vaikus, turėkite omenyje, kad jie yra tinkami vaikams nuo 3 metų amžiaus. Skysti saldainiai BRAIN LICKER tinka ne tik visavalgiams, bet ir vegetarams.

Spaudžiami saldainiai – skanus „žaislas“ mažiesiems

Jeigu ieškote tobulo skanėsto mažyliams, tai toks skanėstas yra spaudžiami saldainiai. Į pieštuką primenančią pakuotę supakuoti vynuogių, žalių obuolių, mangų ir braškių skonio spaudžiami saldainiai ne tik labai skanūs, kvapnūs, bet ir tinkantys kaip smagios dovanėlės ar pinjatų „užpildas“.