Kodėl verta įsigyti sienų lipdukus?

Kartais, norint atnaujinti namų ar kitų patalpų erdves, tereikia visai nedaug. Vietoje to, kad iš naujo dažytumėte kambarių sienas arba jas pertapetuotumėte, galite įsigyti sienų lipdukų, kurie greitai ir paprastai atnaujins kambarių interjerą. Tai pigi ir efektyvi priemonė, kone akimirksniu pagyvinanti vaikų kambario sienas ir kitas namų erdves. Aukštos kokybės sienų lipdukai yra iškilūs ir minkšti, pagaminti iš kokybiškos medžiagos, kurią lengva prižiūrėti. Šiuos lipdukus galite lipinti ant bet kokio paviršiaus – sienų, baldų, durų – tai priklauso nuo jūsų vaizduotės.

Kam reikalingi sienų lipdukai?

Pastato sienų dekoravimas sienų lipdukais yra lengviausias, greičiausias ir nebrangus būdas paversti nuobodžias sienas kažkuo unikaliu ir nematytu vos per kelias minutes!

Dažniausiai sienų lipdukai yra naudojami vaikų kambariui dekoruoti, todėl bet kurios parduotuvės asortimente pirmiausia rasite gausybę lipdukų vaikiškų temų dizainu, pavyzdžiui, animacinių filmukų herojai, gėlės, drugeliai ir visa, kas patinka vaikams.

Tačiau sienų lipdukus mėgsta ir suaugusieji, todėl lipdukai, skirti namams dekoruoti, gali būti viniliniai, veidrodiniai, 3D formato. Tai išties puiki dekoracija namams: virtuvei, miegamajam, voniai ar svetainei, kurioje puikiai įsitektų didelis dekoratyvinis medis lipduko pavidalu.

Lipdukus galima naudoti ir komercinėms patalpoms įrengti, pavyzdžiui, norima laikina informacija gali būti puikiai pavaizduota sienų lipdukų pagalba – tokiu būdu bet koks užrašas lengvai ir greitai atsiras ant sienos. O svarbiausia, kalbant apie laikinus sienų pakeitimus, tokie lipdukai yra puikus pasirinkimas, nes juos labai lengva nuimti, jie nepalieka žymių ant sienų.

Ar sienų lipdukai nekenkia sienoms?

Tai vienas dažniausiai užduodamų klausimų. Atsakymas būtų ir taip, ir ne. Jei pasirinksite prastos kokybės lipdukus, galimas daiktas, kad tai turės neigiamų padarinių Jūsų kambario sienoms. Gali būti, kad lipdukai atsiklijuos su dažų sluoksniu ir tokiu būdu sugadins sienas.

Tačiau jei rinksitės kokybiškus sienų lipdukus, Jums nereikės jaudintis dėl galimos žalos sienoms ar kitiems paviršiams. Geri lipdukai yra aukštos kokybės, tinkantys bet kokiems lygiems paviršiams, o kai kurie netgi gali būti perklijuojami iš naujo.