Saugos tarnyba – patikimas partneris jūsų turto apsaugai

Ekskomisarų biuras“ apsaugos įmonė – tai ilgiausiai apsaugos srityje dirbanti įmonė, besirūpinanti įvairių objektų, renginių, asmenų, krovinių palydos ir kita apsauga, taip pat įvairių saugos sprendimų įrengimu privačiuose bei verslo objektuose ir jų teritorijose.

Kodėl verta naudotis saugos tarnybos paslaugomis?

Didžiulė patirtis saugos srityje, profesionali ir nuolat kompetenciją saugos srityje kelianti komanda, naujausios ir moderniausios technologijos, naudojamos saugomų objektų apsaugai užtikrinti ir kt. – tai tik kelios racionalios priežastys pasikliauti saugos tarnyba, siekiant apsaugoti savo šeimos narius ir brangų turtą.

Elektroninės apsaugos tarnybos paslaugos

Elektroninė apsauga dėl savo milžiniško pritaikomumo bei efektyvumo yra vertinama visame pasaulyje. Elektroninės apsaugos pavadinimas daug kam skamba mįslingai, todėl pabandysime trumpai paaiškinti, kas tai yra. Pradėkime nuo to, kad elektroninė apsauga visų pirma apima momentinį reagavimą į apsaugos sistemos suveikimus: prie stebėjimo bei valdymo centro sistemų prijungti objektai yra stebimi visą parą, todėl sistemai užfiksavus pavojaus signalus, į objektus nedelsiant yra siunčiami greitojo reagavimo ekipažai. Taip pat greitojo reagavimo ekipažai akimirksniu atvyksta į objektą ir tada, kai yra nuspaudžiamas pavojaus mygtukas.

Visi belaidžiai apsaugos sprendimai taip pat yra priskiriami elektroninės apsaugos kategorijai. Pažymėtina, kad belaidžių apsaugos sprendimų yra gana nemažai: galima rinktis belaidę apsaugos sistemą idealiai tinkančią vos vienos patalpos ir įėjimo zonos apsaugai arba pagal savo poreikius susikomplektuoti tokią, kuri gebės patikimai apsaugoti objektą turintį net iki 16 patalpų.

Vaizdo stebėjimas – tai dar viena elektroninių apsaugos paslaugų kategorijai priskiriamų paslaugų. Saugos tarnybos patikimai gali pasirūpinti bet kokio dydžio ir išplanavimo teritorijų, pastatų bei patalpų apsauga, panaudojant įvairiausius vaizdo stebėjimo sprendimus nuo kombinuotų teritorijos apsaugos sprendimų iki objektų apsaugos, naudojant vaizdo analizės algoritmus.

Mobilūs apsaugos sprendimai taip pat yra priskiriami elektroninės apsaugos kategorijai. Šios belaidės apsaugos sistemos išskirtinumas yra tas, kad ji gali būti naudojama tokiose patalpose ar teritorijose, kuriuose nėra elektros, taip pat ten, kur nėra įdiegta nuolatinė apsaugos sistema ar vaizdo kameros.

Fizinės apsaugos paslaugos, kurias teikia apsaugos tarnyba

Fizinės apsaugos paslaugos nuo prieš tai aptartų elektroninių paslaugų skiriasi tuo, kad apsaugos darbuotojai nuolat budi saugomoje teritorijoje ar pastate. Vykdant fizinę apsaugą, žinoma, taip pat yra naudojamos ir techninės apsaugos priemonės, kaip, pavyzdžiui, vaizdo stebėjimas, signalizacijų sistemos ir t. t. Pažymėtina, kad fizinė apsauga gali būti taikoma tiek saugant objektus, tiek atliekant jų periodinę apžiūrą, taip pat užtikrinant saugumą renginiuose, gabenant krovinius arba užtikrinant itin svarbių asmenų saugumą.

Apsaugos sistemų įrengimas – saugos tarnybos paslauga

Saugos tarnyba be elektroninių bei fizinės apsaugos paslaugų taip pat teikia ir apsaugos sistemų (signalizacijos, vaizdo kamerų, gaisro signalizacijų bei įėjimo kontrolės sistemos) įrengimo bei jų priežiūros paslaugas.

Saugos tarnybos teikiamos mokymo paslaugos

Saugos tarnyba taip pat specializuojasi ir apsaugos darbuotojų bei asmenų, norinčių įgyti teisę turėti bei nešiotis ginklą savigynai, mokymų srityje. Teoriniai bei praktiniai mokymai yra vykdomi pagal Policijos departamento išduotą licenciją.

Kokiuose miestuose galima pasinaudoti saugos tarnybos paslaugomis?

Saugos tarnybos „Ekskomisarų biuras“ paslaugomis galima naudotis Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Utenoje ir kituose Lietuvos miestuose ir miesteliuose.