Kaip greitai ir nebrangiai nuvykti į oro uostą iš bet kurio Lietuvos miesto?

Kaunas - Klaipeda

Ar norite patogiai keliauti iš Kauno į Klaipėdą? O gal jus domina kelionė į oro uostą? Neverta naudotis senuoju autobusu, viduje tvanku, nes neveikia oro kondicionierius, maža erdvė kojoms, nepatogu ir nėra „Wi-Fi“. Iorouosta.lt siūlo jums labai patogią ir labai saugią kelionės galimybę, o kelionės kaina visoje Lietuvoje yra maža. Pas mus kiekvienas gali lengvai keliauti iš savo miesto į oro uostą ar kitą norimą vietovę. 

Mūsų mikroautobusai juda iš anksto numatytais, tačiau lanksčiais maršrutais. Ieškome saugiausio ir patogiausio kelio pristatyti jus iš vienos vietos į kitą. Mikriukas ekspresas juda be bereikalingų sustojimų ir dėl to savo tikslą pasieksite greičiau, o salone esantys patogumai leis komfortiškai nusnausti po ilgos kelionės ar pailsėti prieš skrydį. Norėdami išsamiau sužinoti apie kelionių maršrutus ir patarimus, kaip dar patogiau ir įdomiau keliauti Lietuvoje, apsilankykite apkeliauk.lt. Tai vieta, kur rasite vertingų įžvalgų ir patarimų, kurie praturtins jūsų kelionę.

Mūsų tikslas – kad keleiviai jaustųsi saugiai, patogiai ir lengvai gabentų savo bagažą

Mikroautobusą „Iorouosta.lt“ vairuoja profesionalus vairuotojas. Pačiame mikroautobuse yra patogios, atsilenkiančios sėdynės, nemokamas belaidis internetas ir oro kondicionierius. Jis gali išlikti vėsus ir patogus keliauti net karščiausiomis vasaros dienomis, net ir karštu metu gali būti šilta ir patogu su griaustiniu. Jūsų kelionė iš Kauno į Klaipėdą ar iš Vilniaus į Kauną bus kuo tylesnė ir patogesnė.

Bilietų kaina priklauso nuo to, kur važiuojate. Kelionės trukmė taip pat priklauso nuo atstumo

Pasirinkite norimą maršrutą ir keliaukite, visai nesvarbu, ar keliausite į oro uostą ar pailsėti pajūryje. Patogus keleivių ir jų daiktų pervežimas garantuotas, nes kelionių metu, su kiekvienu keleiviu individualiai suderiname išvykimo laiką, kad visiems būtų maksimaliai patogu nuvykti į vietovę mūsų maršrute. Sutartu laiku mikroautobusas paims jus nuo sutartos vietos pvz., namų ar biuro. Mūsų išvykimų tvarkaraštis dažnai derinamas su į oro uostus atskrendančių dažniausių skrydžių grafikais. Galima sakyti, kad išvykstame beveik kiekvieną valandą.

Maršrutą Kaunas – Klaipėda galite rasti čia. Pamatysite visas kainas ir laikus, kurie jums gali būti aktualūs.