Kaip atrodyti nepriekaištingai dirbant sunkų darbą ar laukiantis kūdikio?

Jei esate nėščia, tai nereiškia, kad jums reikia dėvėti tik patogią sportinę aprangą ir pamiršti visas galimybes apsirengti stilingai. Jei pasirinksite patogius ir nevaržančius mankštintis drabužius, jūsų stilius ir drabužių derinys gali beveik nepasikeisti. 

Kur galima rasti patogių pėdkelnių nėštukėms?

Pėdkelnės nėščiosioms yra randamos elektroninėje parduotuvėje. Džiaugiamės, jog dauguma mūsų klienčių yra labai patenkintos mūsų pėdkelnių kokybe, todėl kaskart stengiamės jas nustebinti ir pradžiuginti naujovėmis, atitinkančiomis šiuolaikines mados tendencijas. Tad net ir besilaukdamos vaikelio gali atrodyti žaviai ir puoštis mėgstamomis suknelėmis bei džiaugtis savo moteriškumu. Kokybiškos pėdkelnės nėščioms yra parduodamos internetu. Čia ne tik galite rasti platų pasirinkimą pėdkelnių, kurias galėsite priderinti prie pačių įvairiausių sijonų, suknelių ar plačių kelnių, kuriuos nešiosite nėštumo metu. Tad garantuojame, kad tikrai atsiras jums tinkantis dydis, todėl jausitės komfortiškai ir nepatirsite jokių nepatogumų. Mūsų parduotuvė siūlo moterims pėdkelnes ir su kompresija, kas nėštukėms taip pat aktualu, nes nėštumo metu labai tinsta ir greit pavargsta kojos. Ypač tai aktualu paskutinėmis nėštumo savaitėmis. Taip pat ne paslaptis, kad nėščiųjų pėdkelnės daug kur kainuoja brangiau, nes jos yra priskiriamos prie specializuotų. 

Džiaugiamės, jog galime būsimoms mamytėms pasiūlyti kokybiškas prekes pigiau, labai patrauklia kaina. Mūsų asortimente, moterims siūlome ir pėdkelnes, kurios puikiai tiks ir po gimdymo, nes prilaiko pilvo raumenis ir padeda suformuoti taliją bei užpakaliuką. Pėdkelnės pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, kurios puikiai praleidžia orą ir yra minkštos, elastingos, nedirgina ir nealergizuoja odos. Taip pat vidinės siūlės yra švelnios, tad tikrai nepalieka jokių įspaudų ar žymių ant odos.

Dirbant stovimą darbą ar visą dieną daug vaikštant su aukštakulniais, moterys jaučia kojų raumenų nuovargį, tempimą ir skausmą

Dar viena labai dažnai pasitaikanti problema moterų tarpe yra venų varikozė – kuomet pradeda tinti kojos, išryškėja kapiliarai, o jai progresuojant atsiranda venose guzeliai. Tokios problemos gali kilti sutrikus kraujotakai ar priaugus svorio nėštumo metu. Dėl to rekomenduojame įsigyti specializuotų pėdkelnių, kurios yra kompresinės.

Kompresija padeda suaktyvinti kraujotaką venose ir jas nešiojant skausmas palaipsniui sumažėja. Priklausomai nuo problemos dydžio, galima rinktis skirtingo lygio kompresiją – vidutinę arba aukštą. Besilaukiančios kūdikio moterys taip pat dažnai jaučia diskomfortą dėl kojų skausmo, dėl to rekomenduojame rinktis pėdkelnes, kurios yra skirtos specialiai nėščiosioms. Tokios pėdkelnės turi patogų prailgintą liemenį ar gražiai išformuotą „kišenę“, skirtą pilvukui. Be to tokio tipo pėdkelnės yra labai elastingos, minkštos ir komfortiškos. Tad jas patogu bus dėvėti kad ir visą dieną. Visas šias pėdkelnes galite rasti moteriškos pėdkelnės internetu.