Populiariausios Kalėdų dovanos mylimiesiems

dovanos-mylimajam

Prieš kiekvienas Kalėdas laukia viena ypatingai svarbi užduotis – nuspręsti, kokiomis dovanomis šiemet stebinsime savo draugus ir artimuosius. Visgi, labiausiai jaudinamės įteikdami dovaną savo mylimiesiems. Jei norite, kad šiemet jaudulio būtų mažiau, susipažinkite su populiariausiomis, visuomet pasiteisinančiomis dovanomis, kurios Jūsų antrajai pusei paliks puikų įspūdį.

Aksesuarai

Tikriausiai puikiai žinote savo antrosios pusės skonį – ieškodami jai dovanos, turėtumėte tuo pasinaudoti. Moterys niekuomet nenusivils dovanų gavusios naujus papuošalus, rankinę ar žavų šalikėlį, tuo tarpu vyrams gali praversti nauja piniginė, laikrodis ar diržas, tačiau tai tikrai nėra vieninteliai galimi pasirinkimai. Paanalizuokite antrosios pusės stilių ir atkreipkite dėmesį, kokias detales ji mėgsta labiausiai – pagal tai ir nuspręsite, koks aksesuaras jai paliktų patį didžiausią įspūdį.

Kvepalai

Nors kvepalus kitam žmogui išrinkti visuomet labai sudėtinga, puikiai pažinodami savo antrąją pusę, su tokia užduotimi tikrai galėsite susidoroti. Galite atidžiau paskaityti jų aprašymus ir ten paieškoti savo mylimųjų savybių, tačiau taip pat galite išsiaiškinti, kokio tipo kvapams jie teikia pirmenybę. Jei eksperimentuoti nedrąsu, patikrinkite, ar nesibaigia dabar Jūsų antrosios pusės naudojami kvepalai – jei ji labai dažnai juos naudodavo, tikėtina, kad tą patį aromatą norės įsigyti ir dar vieną kartą.

Kosmetikos rinkiniai

Tai – pakankamai praktiška dovana, kuria dažniausiai susižavi moterys, tačiau lygiai taip pat apsidžiaugti gali ir vyrai. Prieš išrenkant tinkamiausias kūno priežiūros ar makiažo priemones, reikėtų pasitikslinti, kokias iš jų dabar naudoja Jūsų mylimasis – jei jau gyvenate kartu, tai padaryti tikrai nebus sunku. Taip pat galite pabandyti išsiaiškinti, kokias naujoves antroji pusė ketina išbandyti: patys užveskite šią temą arba pakalbėkite su artimiausiais draugais. Galima apsvarstyti galimybę išrinkti ir kitokį, labiau su pomėgiais susijusį dovanų rinkinį – įvairių idėjų rasite Kaledos.lt puslapyje.

Romantiškos dovanos

Jei vis dar esate pakankamai romantiškoje santykių stadijoje, per Kalėdas antrajai pusei galite išrinkti ir labai mielą dovanėlę – ar bent jau panaudoti ją kaip priedą prie praktiško pasirinkimo. Daugelį moterų tikrai sužavėtų pliušiniai meškiukai, tačiau taip pat galima pagalvoti ir apie rankų šildykles,  įvairiais romantiškais užrašais papuoštus marškinėlius ar netgi raktų pakabukus. Tokios dovanos mylimajam ar mylimajai primins, kiek daug jie Jums reiškia – nepabijokite būti šiek tiek sentimentalūs.

Pasirinkę vieną iš šių dovanų, dažnu atveju pataikysite tiesiai į dešimtuką. Visgi, nepamirškite atsižvelgti į antrosios pusės asmenybę ir pomėgius: tuomet dovana bus dar labiau personalizuota.