Aliejai plaukams – gali padėti susigrąžinti elastingumą bei gyvybingumą

Plaukų aliejus

Norite nuostabių plaukų? Tokiu atveju neišvengsite kaukių naudojimo, kurios gali padėti plaukui kur kas gražiau atrodyti, juolab, suteikti jam daugiau elastingumo, galiausiai, nudžiuginti ilgiu. Juk kuo plaukas labiau maitinamas – tuo jis yra gyvybingesnis.

Visgi, geriausias pasirinkimas plauko maitinimui yra aliejus, kuris pamaitina jį iki pat mažiausių dalelių. Plaukų aliejus, tokiu atveju, turi būti naudojamas reguliariai, kadangi tik tuomet efektas bus ne tik čia ir dabar, tačiau ir po gerų 10-ies metų, kai jūsų plaukai bus ilgi bei tankūs.

Geriausia – specialūs aliejai

Kol vienos moterys dažniausiai renkasi naminius aliejus plaukų gaivinimui, tuo tarpu kitos perka specialius, kuriuose yra aliejų kombinacijos. Žinoma, šis variantas yra kur kas geresnis, kadangi su miksu visada pavyksta pasiekti našesnį rezultatą, plaukas labiau pamaitinamas. O namuose daryti tokio tipo kaukes – gana varginantis procesas, juolab, paskui tenka daug valyti, o ir rezultatas – ne toks geras, dažnai kainuoja kur kas daugiau.

Žinoma, aliejai plaukams yra labai įvairūs, tad reikia skirti dėmesio smulkmenoms, būtinai susipažinti su galimybėmis bei pasirinkti labiausiai tinkamus. Tokius, kurie labiausiai tinka jūsų plaukui. Tuomet jis gražiai atrodys ir tuo pačiu pats plaukas bus gyvybingas.

Svarbiausia – reguliarius naudojimas

Jeigu norite, kad plaukai atrodytų puikiai ir tuo pačiu aliejaus nauda būtų tikrai juntama – tokiu atveju reikalingas nuolatinis naudojimas. Geriausia daryti tokias kaukes bent jau kartą per savaitę. Tuomet plaukas bus pilnai pamaitintas. Taip pat turite nepamiršti, kad reikalingas ne tik plauko, tačiau ir galvos odos maitinimas. Tam dažniausiai puikiai pasitarnauja tie patys aliejai, kurie maitina galvos odą.

Plaukų aliejus internetu

Aliejų tinkamumas

Įsigijus specialias kaukes galite būti ramūs, kad aliejai puikiai tiks jūsų plaukams ir suteiks jiems daugiau žvilgesio. Namuose geriausia per daug neeksperimentuoti. O tinkamas – ricinos aliejus, taip pat ir kokosų. Labai vertingas moliūgų sėklų, alyvuogių bei įvairių riešutų, kuriame yra daug naudingų medžiagų jūsų plaukams ir tuo pačiu visam organizmui.