Populiariausi interneto tiekėjai Lietuvoje ir kokį planą rinktis?

internetas

Lietuviai gali didžiuotis, kad jų šalyje – internetas yra vienas sparčiausių visame pasaulyje. Pasirinkę šviesolaidį internetą galėsite džiaugtis greitaveika, kuri siekia net iki 1 Gb/s. Nuostabu, taip? Tikrai taip. Svarbu ir tai, kad Lietuvoje interneto paslaugomis galima naudotis beveik kiekviename kampelyje, tad net jeigu gyvenate vienkiemyje – tai nereiškia, kad būsite atsiriboję nuo likusio pasaulio.

Populiariausi interneto tiekėjai

Jeigu pradėjote ieškoti interneto tiekėjo – turbūt susisuko galva, kadangi šiuo metu pasiūla ypač plati. Nuo tokių, kurie savo paslaugas siūlo seniai ir galbūt jau turi nusipelnę vardą, iki tokių, kurių vardai dar menkai žinomi ir kurie kartais peikiami dėl gana prastos aptarnavimo kokybės. myPlan.lt puslapyje galite plačiau susipažinti su pagrindiniais interneto (+ TV) paslaugų tiekėjais Lietuvoje.

Turbūt visi žino šiuos prekinius vardus, kurie į reklamą investuoja tiek pat, kiek ir į puikią paslaugų kokybę:

Galbūt kiek mažesnes vartotojų auditorijas turintys, tačiau vistiek neblogą paslaugų kokybę teikia ir Splius tiekėjas, net ir VIASAT, kuris anksčiau specializavosi tik televizijos paslaugose, tačiau šiuo metu kartu su TV paslaugomi pakete siūlo išbandyti ir internetą.

Žinoma, priklausomai nuo poreikio bei galimybių interneto tiekėjas paslaugas gali siūlo labiau orientuotas į namų poreikius, pavyzdžiui INIT, arba į verslo – Baltneta. Čia galite plačiau skaityti apie internetą namams, o jeigu reikalingas internetas verslui – siūlome kreiptis į anksčiau minėtus profesionalus.

Kokį planą rinktis?

Radus tinkamiausią paslaugų tiekėją reikia apsispręsti, koks jų siūlomas planas Jums labiausiai tinka. Dažniausiai konkretaus tiekėjo interneto svetainėje planų pasiūla labai įvairi, tad neturint patirties rasti geriausią variantą gali būti sudėtinga. Štai todėl geriausia kreiptis į profesionalus.

Visgi, jeigu nuspręsite ieškoti pats, interneto plano pasirinkimas bus paprastesnis įvertinus šiuos niuansus.

  • Koks interneto tipas Jums labiausiai tinka: bevielis, mobilusis, šviesolaidis, plačiajuostis..?
  • Žinoma, svarbus ir siūlomas greitis. Nuo pačio greičiausio šviesolaidžio interneto greičio, kuris siekia iki 1 Gb/s iki kiek lėtesnių, pavyzdžiui, 100 Mb/s. Visgi, net ir 100 Mb/s gali būti užtektinai Jums tinkamas pasirinkimas.